Dala ByggVision

Dala ByggVision AB grundades under april/maj 2012 då tanken på ett eget företag har funnits i många år, men det har inte förverkligats förut.
Tidpunkten kändes rätt och bra medarbetare fanns tillgängliga.

DalaByggVision AB drivs idag av Stefan Zetterqvist och företaget har sitt säte i Dala Floda. 6 st anställda snickare finns i företaget idag, beroende på utvecklingen så kan det bli någon till också.

Vårt arbetsområde är Dalarna framför allt, men vi kan tänka oss arbeten utanför Dalarna också.

Inriktning

Vår inriktning idag är framförallt alla förekommande byggnadsarbeten inom träsektorn.

Vårt mål är att hålla hög kvalité då det gäller både utförandet av arbeten och materialstandard.

Därför använder vi i huvudsak Hedins Trä som materialleverantör då vi upplever att de har den högsta materialstandarden i den här regionen.

Vi har inte de lägsta priserna men vi står för hög materiell kvalite tillsammans med ett kvalitetstänkande i utförandet av beställda arbeten.

Vi bygger också miljöinriktat med de vänligare materialen som finns och allt byggmaterial av avfalls sorteras innan det lämnas till återvinningscentralen.

Vi tänker också på säkerheten hos arbetarna i första hand och alla utförande och personal försäkringar som finns att tillgå har tecknats hos Länsförsäkringar Dalarna.

Samarbetspartners

Vi ställer samma krav på våra samarbetspartners också, så vi använder enbart företag med mycket gott anseende på marknaden då det gäller elektricitet, rörmokeri, plåtslageri, målning och tapetsering.

Våra samarbetspartners styrs av DalaByggVision AB under byggtiden, men de lämnar sina offertpriser direkt till kunden, sedan faktureras kunden direkt av dessa.

Det beror framförallt på att avtal om beställda arbeten och kundgarantierna på en del material blir mkt starkare vid direktfakturering. Många företag gömmer undan den informationen.
De lägger då på ett antal % på underleverantörens faktura också vilket kan bli stora summor för beställaren av arbetet.

Framtiden

Vi ska nu etablera oss i lugn takt på marknaden och eventuell fortsatt expandering kommer att gå mkt sakta, kvalité, nöjda kunder och ärliga avsikter är någonting vi ska stå för.

Nu gäller det att få all struktur och kordination på rätt plats för framtiden.

Stefan Zetterqvist

Anlita en seriös Byggnadsfirma!


Alla våra snickare är genuina dalmasar med dalmålet som modersmjölk
  • 2 st kommer från Faluns kommun
  • 2 st kommer från Gagnefs kommun
  • 1 st kommer från Hedemora Kommun
  • 1 st kommer från Borlänge kommun

Fördelen med snickare som har lokal anknytning är att de har ett större ansvar att sköta sig och göra bra arbeten då man ofta träffar kunder i privatlivet när arbeten är slutförda. Man vill ju kunna se folk i ögonen när man går och handlar.

Dala ByggVision AB erbjuder färdiga koncept eller lösningar där kunden kan välja att färdigställa det sista själv. Vi kan också ge förslag på områden där kunden kan spara mycket pengar på enkla ingrepp om så önskas.

Vi börjar med att komma hem till er, då vi tillsammans diskuterar era önskemål, val av produkter, leveranstider och när arbetet kan vara klart. Allt räknas in i offerten som kunden önskar ha med i offerten.
Kunden får i lugn och ro tänka igenom offerten, många företag försöker tvinga kunderna att signera avtal innan man tänkt igenom allt.

Mätningar av önskad byggnation görs om inte måttsatta ritningar finns, en kontroll av huset görs om möjligt, för att vi skall kunna ge er ett komplett pris med de produkter ni önskar. En kostnadsfri offert lämnas därefter till er genom mail eller post.

En stor renovering av husens viktigaste delar kräver erfarenhet och eftertanke. Dala ByggVision AB renoverar och bygger nytt med mycket hög kvalitet både på material och utförande. Bra kundrelationer är det viktigaste för oss.

Börja med att boka ett hembesök. Om vi sedan får förtroende att genomföra entreprenaden kommer vi att följa dig genom hela processen tillsammans med våra samarbetspartners som också tillhandahåller mycket hög kvalité.

Anlita Dala ByggVision AB så får ni kvalité till bra pris.